Lockigt hår idag!

Skulle testa att ha lockigt i skolan idag och ja.. Me gusta it! Har ju lockigt hår naturligt men plattar i några timmar innan skolan. Det sliter på topparna sjukt mycket, men tror att jag ska börja ha vågigt/lockigt lite oftare iaf hehe, ska sova nu, godnatt! /Ivana

Hippie style ?

Det har verkligen blivit populärt med den så kallade 'Hippie style:en' Det är väldigt många som går runt med ett band på huvudet, själv tycker jag att det kan vara super snyggt eller super fult - det finns liksom inget emellan. Vad tycker ni om band i panna / på huvudet ?
Kyss Mathiz♥

Länkbyte - Linnéa

Det här är tjejen som gjorde våran design till bloggen, stort TACK till dig Linnèa! ♥
Kyss Mahiz

Victoria's Secret - Body Splash


Som många av er vet så har de här små body splash:arna börjat säljas i Sverige, men frågan är vart? Jo det är så att det finns en butik i Farsta som är proppfylld med massor med olika perfymer. Där finns de, och nu har det kommit in en massor med nya dofter. Det har även kommit in Bodylotion. I den här lilla butiken så säljs även Justin Biebers perym - Someday.
Kyss Mathiz ♥

New in

Dessa shorts har ju hunnit köpa inför sommaren. Haha, samlade på shorts förut och nu har jag räknat och kommit fram till att jag har 16 shorts.. Här är i alla fall det senaste köpet av shorts.

/Ivana

Avicii - Silhouettes

Dip Dye

Tjenixen! Efter att Rihanna gjorde sin dip dye så har det blivit en trend. Själv älskar jag trenden! Om jag hinner i veckan så ska jag göra dip dye. Vill ha blond färg på topparna. Fast iofs så är det ju också snyggt med blått eller rosa, är bara rädd för att det inte ska passa till vissa kläder. Vad tycker ni om dip dye, hiss/diss? :)

// Ivana ♥

Hej där alla vackra! ♥

Hej där alla vackra! ♥ nu är det så att jag och Ivana har skapat denna blogg, där vi tänkte skriva om mode / fashion, musik, och tips till er läsare. Men vi kommer även ha varsin kategori, typ vardag av Ivana - vardag av Mathiz. Så det blir lite gott och blandat på den här bloggen. Hoppas att ni läsare bara blir fler och fler ;)

Och förmodligen ikväll så kommer en fin design att pryda bloggen, så att den ser lite roligare ut :)

(Ivana är tjejen med brunt hår och Mathiz - jag - är tjejen med blont hår)

Kyss ♥

 

Vår nya blogg, woop!

Hej, vi är två freaks som precis skaffat blogg. Orkar inte ha värsta presentationen här men ni lär märka hur vi är när vi börjar blogga! Puss! /Ivana