PAUS FRÅN BLOGGEN

Hej alla fina läsare! Som ni kanske märkt är jag inte lika aktiv här på bloggen som mathiz är och kommer heller inte att kunna vara de i forsättningen. Har träningar varje dag och massor med pluggande på det så sitter knappast vid datorn. Men när jag har tid över så kommer jag slänga in ett inlägg, ha det bäst! :D
 

✝ Skolstart ✝

Idag var första skoldagen efter sommarlovet, de flesta började ju igår men vi på kunskaps skolan är ju lite speciella. Jag verkligen hatar de första dagarna efter sommarlovet, för nu på onsdag, torsdag och fredag har vi hemstudiedagar. De betyder att vi får uppgifter som vi ska göra tills på måndag ~ och de är verkligen inte bara en uppgift ~ + att vi ska plugga kärnämnerna i 5 timmar. De är så otroligt tråkigt att sitta hemma och göra det. Jag skulle kunna göra alla uppgifter men i skolan, för då kan man ju diskutera uppgifterna med kompisarna. Men de brukar gå bra, jag brukar överleva...

Hur er det med er då? Har ni överlevt första/andra skoldagen?

Kyss Mathiz ♥

† Kaos †

Tumblr_m89wmccjtw1r2xt2oo1_500_large
 
Nu under ungefär under en veckas tid så har vi hållit på med mitt rum. Mitt rum ska få en ny "design", en ny "header". Vi har kommit så långt att snart så klär vi in mina väger med nya tapeter, åhh vad jag längtar! Jag är verkligen kär i tapeten. Såvi får se vad resultatet blir, självklart så har jag tagit "before" och "after" bilder som ni kommer att få se. 
 
Kyss Mathiz ♥

† Tips - Sovrum †

( Bilderna har vi fått låna ifrån en tjej som heter Hanna, så gå in på hennes blogg och kika på den. Den är riktigt bra, de är en av de bloggarna jag läser faktiskt.)
 
Jag älskar verkligen detaljer med USA märken på, t.ex som på bilderna, kuddar, filtar, gardiner m.m. Så försök att göra ditt rum vitt - vita väggar med möster på kanske? Vita möbler osv. Så kan du lägga till detaljer som denna. För tänk om du börjar gilla något annat om något år, då kan du ju bara köpa blomiga kuddar istället så blir de ett blommigt rum. 
 
Jag älskar verkligen Lexington sängkläder, de ligger på plats 1 på min inköpslista!
 
 
Kyss Mathiz ♥

✝ The Voice ✝

Jag och Ivana har precis kommit hem ifrån the voice, de var hur bra som helst. Men nu känner jag att jag är riktigt trött i både huvudet och i benen. Jag var uppe sent igår för vi hade kräftskiva på gatan så nu är jag ganska så trött... Imorgon kommer jag nog sova under hela dagen! så nu ska jag gå och sova lite.

Kyss Mathiz ❤

† Shit I Like †

The pictures speaks ! 
 
Kyss Mathiz ♥

† UNG 08 †

De är då de här jag och Ivana har gjort de senaste dagarna, eller jag var bara där 2 dagar - jag tycker nästan de räcker. Asså egentligen gör man ju inte så mycket under själva dagen, du går ju mest runt och tittar på andra känns det som. Men de har ju varit roligt att ha gjort någonting i alla fall under de senaste dagarna... Har någon utav er varit på UNG i år?
Ikväll så ska jag och Ivana + några vänner åka in för att gå på The Voice så de är de jag ser fram emot idag. Är de någon av er som kanske ska in? Vad ska ni göra idag?
 
Kyss Mathiz ♥

† Länkbyte †

Är det någon som är sugen på ett länkbyte? Det är bara att kommentera de här inlägget eller vilket annat som helst, vi gör göra länkbyten på den här bloggen! 
 
Gör så här:
* Kommentera ett inlägg på bloggen och skriv att du skule vilja göra ett länkbyte med oss. 
*Vänta sedan på att vi skriver en kommentar på din blogg där vi skriver att vi gärna gör ett länkbyte med dig.
*Sedan kan ni kommentera på våran blogg igen, eller skriva ett medelande på min eller Ivanas Facebook. Där ni skriver lite om vad eran blogg handlar om och hur många läsare ni har osv, så att vi får lite info om bloggen. Så skriver vi självklart tillbaka om vad vi tycker att våran blogg handlar om. 
*Sedan lägger vi upp en bild på din bloggs header och skriver de du vill att vi ska skriva.
 
Enklare än så blir det ju inte!
 
Mathiz Facebook - Mathilda Appelgren  ( Jag vet inte om jag får lägga ut Ivanas Facebook än, men skriv gärna till mig !


Kyss Mathiz ♥

† Richard Ayala †

Richard Ayala heter den här sötnosen, och han är känd för att vara Zayn Malik's look alike. Och visst är han lik? Kolla bara på de 3 första bilderna som sitter under varandra, jag skulle direkt gissa på att det var Zayn. Jag vet faktiskt inte så mycket om honom, de är väldigt dåligt om information att hitta...
 
Här är i alla fall hans;
Youtube kanal - RichyXC93
Twitter - @Lilrich93 
Tumblr - RichyXC93
Instagram - @Richyxc93
Kik - @Richyxc93
Gifboom - @Richyxc93
 
Kyss Mathiz ♥

† Frågestund †

Vi kör på en frågestund nu när det inte har blivit så mycket upptadering under den härr veckan. Så passa på att fråga vad du vill, de kan vara allt till personliga frågor till mig och Ivana - typ vilket godis gillar vi bäst? Till hår & make up tips eller hur man får fräshare naglar frågor. 
 
Kyss Mathiz ♥

Btw, jag har fått höra jättemånga positiva kommentarer på bloggen och det är verkligen kul att höra. Det flesta brukar vara så här: Eran blogg äger! Den är super cool och bra! ...När ni upptaderar den. Haha jaa, jag och Ivana ska jobba på det, men ni får också tänka er att vi är som vilka personer som helst vi måste också få lite ledig tid då och då. ♥

NÅGRA SANNINGAR OM MIG

- Lätt för att lära känna nya personer och dessutom älskar jag att göra det!

- Byggt upp mitt självförtroende under typ 1/2 års tid så nu har jag bra självförtroende och är dessutom väldigt självsäker.

- Jätterädd för hundar, dom är så söta men darrar ändå så fort jag kommer nära än. Det kan bero på att jag blev biten av en okopplad hund för något år sen

- Dansar och tränar karate.

- Aldrig rökt, kommer aldrig att göra.

- Skrattar väldigt mycket, ibland lite för mycket.


† Tattoos †

 † Insperation †

Jag skulle kunna tatuera mig på alla de här ställena, Jag har nästan bestämmt mig för att jag ska tatuera mig på handleden. Men jag tycker att det ska vara stilrent itne för mycket. 
 
Vad tycker ni?
 
Kyss Mathiz ♥

† Ur Snygga Shorts ! †

Är du sugen på ett par ur snygga shorts, men tycker att de kostar alldeles för mycket? Check this out! 
De här snygga shortsen är gjorda av Matilda Persson och hon säljer även de på sin blogg Missbuttercup. De bästa är att shortsen är ganska billiga - de kostar absolut inte så mycket som det gör på Gina Tricote, och när ett klädesplagg är billigare är de ju mycket roligare att ha på sig de om de är snyggt, eller hur? För då vet man att man har gjort ett bra köp! De här shortsen kostar i alla fll emellan 180 :- och 250:- kr och de finns riktigt många storlekar man kan välja emellan, W25 och W36. Så dessa passar nästan alla! 
Här kan du beställa!  eller om du bara vill köpa nitarna som hon använder sig av, klicka här! 
 
Kyss Mathiz ♥

† Tom Daley †

The reason why I am watching os !  (Taken with Instagram)
This is the reason why I am watching os!
 

Nu börjar ju OS dra sig mot sitt slut för den här gången. Men de vi tjejer inte kommer att glömma var när Tom Daley skulle visa vad han kunde. Jag menar kolla bara på honom? De där magmusklerna, mums! 

† Confessions †

Confessions á la Mathiz
Jag har aldrig druckit coca coola, inte ens luktat på det. Och jag hatar att hålla i en cola faska, haha usch!
 
+ Jag hatar ketchup, jag har alltid gjort det. Jag tål verkligen inte lukten!
 
+ Jag har varken ätit dextrosol eller druckit någon energi dricka någonsin. 
 
+ Jag tycker att ögonkontakt kan vara jättejobbigt, jag har väldigt svårt för det ibland.
 
+ Jag hatar att säga en sak 2 gånger, det gör mig iriterad. Så om någon säger va så brukar jag skaka på huvudet eller vänta tills någon annan sa det jag sa. 
 
+ Jag älskar killar som kramar en bakifrån, som kommer och lägger armarna om en och kramar en riktigt hårt. 
 
+ Jag har väldigt svårt att släppa taget om människor som har betyd något för mig. 
 
+ Jag älskar att åka in till stan med kompisar och shoppa, gå runt, eller bara fika. 
 
+ Jag förstår mig egentligen på ung08, jag fattar inte vad det är som är så kul egentligen? Men jag åker dit en gång under veckan i alla fall. 
 
+ Jag skulle så gärna vilja flytta till ett engelsk talande land, kanske inte England. Ett engelsk talande land där de ofta är varmt året om. 
 
Kyss Mathiz ♥

TIPS FÖR ETT FRISKARE HÅR

 

- Tvätta inte håret för ofta, ungefär 2-3 dagar i veckan är bra men om man har får fettigt hår lätt så kan det vara bra att använda torrschampo varannan gång. Att tvätta håret ofta torkar ut hårbotten och håret hinner inte återfukta sig på kroppens naturliga sätt. Själv brukar jag tvätta håret varannan dag, men det är somsagt upp till var och en vad ens hår behöver.

 

- Kom ihåg att inte använda balsam i hårbotten! Man får inte bort balsamet i hårbotten lika lätt som på hårtopparna och kan därför bidra till att håret blir fettigt snabbt. Använd det istället på hårtopparna eftersom att det blir lättare att borsta ut det då och håret blir dessutom mjukare.

 

- Glöm inte att använda värmeskydd när du utsätter håret för värme (plattång, locktång,hårfön). Det sliter väldigt mycket på håret och mycket hårstrån lossnar. Speciellt om man har långt hår eftersom att hårstråna på topparna är några år gamla och slits snabbare.

 

- Försök att sova med en fläta om nätterna eftersom att håret inte slits lika mycket då. Däremot är nackdelen med att sova med en fläta att håret blir lockigt och om man är van med att ha spikrakt hår så kan det slita väldigt mycket genom att platta det lockiga håret igen.

 

-Håret är mycket omtåligt när det är blött så vänta därför med att borsta ut det när det är torrt. Själv brukar jag typ ha som någon sorts ''kräm'' som jag masserar längs hårbotten framtill topparna när mitt hår är fuktigt och borsta ut det. Efter den krämen så blir håret jättelent (!!) och ser välvårdat och rent ut flera dagar framöver.

 

-Försök att få i dig B och C vitaminer. B-vitaminer finns i gryn, pasta bröd, mjöl, kött, fisk, grönsaker och mjölkprodukter. C-vitaminer finns i frukter och bär, potatis, rotfrukter och grönsaker. Kom ihåg att äta varierat och kombinera dom olika vitaminerna med varandra för en bättre hälsa som bidrar till finare hår.

 

Kom ihåg att vara rädd om ditt hår, desto äldre man blir desto långsammare växer håret :)

 

/IVANA

† Pesonligt †

Tumblr_m8a9adikw31ro58neo1_500_large
Det känns som att ända sättet för att tiden ska gå är att ligga kvar i sängen och sova. 
 

Nu tycker jag att jag är färdig med sommarlovet, jag har hunnit med det jag ville göra. Så just nu vet jag inte vad jag ska göra - inte bara idag utan resten av de 2- 3 veckorna. Och då känns det bara jobbigt med lov, när bara dagarna släpar sig fram... Så jag längtar lite till när skolan börjar - man får träffa alla vänner, ha någonting att göra hela tiden utan att behöva tänka. 
 
Kyss Mathiz ♥
 

† Outfit †

This is what I’m wearing today ✌ (Taken with GifBoom)This is what I’m wearing today ✌ (Taken with GifBoom)
 
Eftersom jag bara varit hemma idag, så blev de ingen speciell outfit idag, en stor svart tröja med hål bak på ryggen som ska föreställa en döskalle. Och mina söta vita spets shorts ifrån Hollister som sticker fram lite under den stora svarta t - shirten. 
 
Vad har ni gjort idag? 
 
Kyss Mathiz ♥

† Movie Night †

LOL
 

Om ni är sugna på att ha en film kväll, så är det ett måste att sätta på LOL. De är helt ärligt en av de bästa filmerna jag har sett, första gången jag såg den såg jag den 3 gånger i rad direkt efter varandra - jag såg den på datorn eftersom den inte har kommit ut på dvd än. För det första är Douglas Booth så sjukt snygg och det är bara han man lägger märke i hela filmen ;) Nej men det är verkligen en tonårs film, jag älskar verkligen sådana hära filmer - sådana filmer som handlar om saker som faktiskt kan hända i verkliga livet. 
 
Filmen kan ni se här movie2k.to , de är helt gratis coh man behöver inte ladda ner någont skit och kvaliten är bra. 
Bättre kan det ju inte bli right?
 
Kyss Mathiz ♥
 

† Etsy.com †

Iiihh måste ha något utan skalen! 😍  (Taken with Instagram)
Jag ska nog köpa något utav de här skalen, jag tycker verkligen jättemycket om de skalen som har nitar på sig. Samtidigt som ajg tycker de skalet med spets på är hur sött som helst, så ajg har lite svårt att bestämma mig... Vilket skal tycker ni är snyggast/finnast/coolast?
De här skalen och hur många andra fina skal som helst kan ni hitta på etsy.com och så söker ni bara på "Case". Det finns även skal på kändisar, t.ex Justin Bieber, One Direction, The Wanted m.m. 
So check that out !
 
Kyss Mathiz ♥